Події
Кримінал
Вбив та пограбував сусідку: у Нікополі затримали 38-річного місцевого жителя

Вбив та пограбував сусідку: у Нікополі затримали 38-річного місцевого жителя

За підозрою у вбивстві жінки Поліцейські Нікополя затримали 38-річного місцевого жителя. Чоловік завдав сусідці ножові поранення в шию та груди, внаслідок яких жінка померла. Після скоєння злочину він забрав її майно та втік.

Вчора, 22 серпня, близько 08:20, поліцейські Нікополя отримали повідомлення про злочин. Чоловік загиблої повідомив, що прийшов з роботи та виявив дружину мертвою.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили в квартирі тіло 55-річної жінки з ножовими пораненнями. Вони з’ясували, що смертельні тілесні ушкодження жінці завдав 38-річний місцевий житель. Між сусідами виник конфлікт, під час якого чоловік  завдав потерпілій численні удари ножем. Коли жінка померла, нападник забрав з квартири телевізор, телефони та телевізійну приставку, після чого пішов з місця злочину.

Вже за кілька годин поліцейські затримали підозрюваного  в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

22 серпня зловмиснику повідомили про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Читайте також:

«Напружена ніч з чотирма обстрілами…»: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 23 серпня;

На Криворізькому напрямку війська РФ зосередили зусилля на недопущенні просування ЗСУ;

У Дніпрі пограбували чоловіка з вадами мови та опорно-рухового апарату: подробиці.

2022-08-23 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин