Війна в Україні
В Нікопольському районі від російських обстрілів загинув 23-річний патріот і волонтер Тарас Ключко

В Нікопольському районі від російських обстрілів загинув 23-річний патріот і волонтер Тарас Ключко

В неділю, 4 грудня, в с. Капулівка (Нікопольский район, Дніпропетровська обл.) загинув 23-річний хлопець. Він порався на своєму подвір’ї, коли туди ударив російський снаряд.

Про це повідомляють «Nikopolnews» та Ольга Коник.

«І досі не віриться, що це сталося. Йдуть у засвіти найкращі… Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім.

Ще якось можна спробувати виправдати смерть воїна – це частина його роботи, а от як бути з життям 23-х річного красеня, який ще зранку радів життю, будував плани, підтримував побратимів, мріяв і дихав на повні груди. Цивільного, беззбройного, мирного хлопця, який на своїй землі тяжко працював і не підозрював, що за мить ковток повітря застрягне в грудях на завжди. Знову ці кляті ракети, які без винятку забирають життя, трощать неньку - Україну, ми не забудемо і не пробачимо, до скону віку свого!

Коли душа болить від гіркоти втрати, складно підібрати слова розради.

Козаки Чортомлицькоі Січі і весь Січеславський край висловлюють співчуття та підтримку родині Ключко з приводу передчасної втрати їх сина.

Дякуємо Вам за виховання Тараса справжнім прикладом козацької, лицарської звитяги. Його вчинки, волонтерська діяльність, вклад в забезпечення спою рідного селища в складі ТРО, патріотизм та відданість обраній справі, точно зробили цей світ кращим!

В цю тужну мить козацьке братерство поділяє горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай душа невинно убієнного Тараса знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Спочивай братику, ми помстимося!», - написала жінка в групі «Чортомлицька Січ».

«Репортер» висловлює співчуття родині загиблого…

Читайте також: САП та НАБУ завершили слідство у справі стосовно гендиректора Павлоградського хімзаводу та його спільників; 

Постраждала жінка-водій: В Дніпрі на Запорізькому шосе сталося ДТП;

«Наловили» на 100 тис. грн.: В Запоріжжі рибінспектори за 2 дні викрили 23 порушення на зимувальній ямі; 

Завтра, 6 грудня, у Дніпрі не працюватиме електротранспорт.

2022-12-06 13:40:00
true
Відео Дня








Архів Новин