Кримінал
Події
В ході сварки убив молодшого брата: в Нікопольському районі затримали нападника

В ході сварки убив молодшого брата: в Нікопольському районі затримали нападника

25 жовтня після 10-ї вечора на лінію «102» надійшло анонімне звернення від чоловіка з с. Червоногригорівки, який повідомив що до нього додому прийшов знайомий з ножовими пораненнями. Виїздом на місце події поліцейські виявили на підлозі будинку тіло 47-річного місцевого мешканця з чисельними пораненнями. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Правоохоронці встановили, що цього ж дня о 22-й годині між заявником та його братом відбулася сутичка. В ході сварки старший брат схопив кухонний ніж та вдарив ним чоловіка. Від отриманих ран останній помер. В будинку поліцією зібрано речові докази та вилучено знаряддя злочину - кухонний ніж.

Як з’ясувалося, нападник раніше вже був засуджений за тяжкий злочин. 27 жовтня йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне увʼязнення.

Читайте також:

Зачинився у квартирі та хотів заподіяти шкоду рідним та собі: у Кривому Розі інспектори роти ТОР приборкали чоловіка у неадекватному стані;

До 102 тисяч гривень: в Україні хочуть штрафувати за порушення комендантської години;

У Кривому Розі в неділю спалахнув приватний будинок

2023-10-30 21:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин