Події
Життя
У Нікополі під час війни підняли вартість розміщення рекламних конструкцій на 57,7%

У Нікополі під час війни підняли вартість розміщення рекламних конструкцій на 57,7%

 

Днями у мережу потрапила додаткова угода міської влади Нікополя з одним із ТОВ, яке планує розміщення реклами у місті. В ній йдеться про зміни вартості розміщення рекламних конструкцій із урахуванням нормативної грошової оцінки земель міста, яка підлягає щорічній індексації.

Отже, з урахуванням нормативної грошової оцінки земель міста, плата ТОВ за місяць тимчасового користування місцями розташування рекламного засобу зросла з 22 040,43 грн до 34 756,30 грн, тобто на 57,7%

Цікавим є той факт, що раніше при оплаті за тимчасове користування місцями розташування рекламного засобу нормативна оцінки землі не враховувалась. Питання урахування нормативної грошової оцінки земель міста Нікополя було затверджено рішенням Нікопольської міської ради від 07.06.2022.

Нагадаємо, що це відбувається у вкрай важкі для нашої країни часи, коли люди об’єднуються заради Перемоги, підприємці намагаються працювати, щоб підтримувати економіку, тоді як чиновники продовжують наживатися на них заради власного збагачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

«Ця зима буде складнішою, ніж та, яку ми вже пройшли», – енергетики;

Розбещував малолітнього хлопчика по відеозв’язку – судитимуть мешканця м. Дніпра;

В Україні хочуть повернути університети та коледжі до офлайн навчання: деталі.

 

 

2023-07-14 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин