Події
Кримінал
У Нікополі під час комендантської години чоловік напідпитку вдарив ножем двох «товарищів»

У Нікополі під час комендантської години чоловік напідпитку вдарив ножем двох «товарищів»

У Нікополі на вулиці під час комендантської години сталася різанина.

Про це повідомила лікар з медицини невідкладних станів Нікопольської станції екстреної медичної допомоги, виконуюча обов’язки завідувача станції Валентина Марченко.

Як розповіла лікарка, різанина сталася після вживання трьома чоловіками алкогольних напоїв. Ні комендантська година, ні загроза артобстрілу не спинила їх. Пізно ввечері, о 23 годині, надійшов виклик з приводу ножового поранення 27-річного чоловіка на вулиці. На виклик виїхала бригада в складі Кузнецової Ольги, Вишнивецького Ігоря та Мельникова Івана. Весела компанія із 3-х чоловік, до речі, між собою не знайомих, з їхніх слів, не дивлячись на комендантську годину та загрозу артобстрілу, «розмірковувала втрьох», – розповіла Валентина Марченко.

«Коли уже всі були добре напідпитку, щось не сподобалося одному із учасників «заходу», він витягнув ножа і почав ним розмахувати. Завдав ножового поранення 27-річному молодику в область лівого плеча, а потім завдав удару в область грудини другому – 46-річному чоловікові. Ніж зісковзнув із кістки вправо, в результаті – проникаюче ножове поранення грудної клітини. Медичні працівники швидко надали допомогу обом потерпілим згідно протоколу та госпіталізували обох в 4-у міську лікарню. На такій мінорній ноті добігла кінця минула доба для працівників ЕМД міста Нікополя. Велика подяка всім за їхню працю, за своєчасну та якісну допомогу потерпілим»,– написала медик.

Читайте також:

Завдав співмешканцю матері численні ножові поранення: у Дніпрі поліцейські затримали 18-річного хлопця;

Публічно закликали до змін меж території України: підозрюються двоє мешканців Дніпропетровщини;

Перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння: мешканка Дніпра допомогла виявити правопорушників

2023-05-13 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин