Кримінал
Події
Розчленував тіло та викинув у карʼєр: у Нікополі затримали містянина за скоєння умисного вбивства з особливою жорстокістю

Розчленував тіло та викинув у карʼєр: у Нікополі затримали містянина за скоєння умисного вбивства з особливою жорстокістю

27 березня, близько 15:00, між потерпілим та 32-річним нападником виникла бійка, під час якої останній схопив ніж та завдав декілька ударів у груди та в обличчя. Від отриманих ран 67-річний чоловік помер на місці.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

1 квітня до поліції надійшло повідомлення про зникнення жителя Нікопольського району. Заявниця повідомила, що вже декілька днів родич не виходить на зв’язок.

Оперативники кримінальної поліції встановили, що зниклий став жертвою жорстокого вбивства. 27 березня, близько 15:00, між ним та 32-річним чоловіком виникла бійка, під час якої нападник схопив ніж та завдав потерпілому декілька ударів у груди та в обличчя. Від отриманих ран чоловік помер.

Наступного дня, щоб приховати злочин, фігурант розчленував тіло та викинув його у водойму. 

2 квітня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

Читайте також:

На Дніпропетровщині 5 населених пунктів отримають нові назви;

Обікрав пенсіонера: поліцейські Кам’янського скерували до суду обвинувальний акт відносно 31-річного підозрюваного;

В Україні обмежено придатні мають повторно пройти ВЛК

 

2024-04-04 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин