Події
Кримінал
Поліцейські затримали 21-річну мешканку Нікополя за вбивство співмешканця

Поліцейські затримали 21-річну мешканку Нікополя за вбивство співмешканця

Повідомлення про злочин надійшло до Нікопольського РУП 12 жовтня. Тіло 45-річного власника квартири з ножовим пораненням було виявлено у квартирі по проспекту Трубників.

Про це повідомляє ГУНП в Дніпропетровській області.

Поліцейські встановили, що чоловік мешкав із 21-річною дівчиною. Як стало відомо, 8 жовтня співмешканці вживали алкоголь і між ними виникла сварка. Дівчина почала душити чоловіка дротом, а потім завдала йому смертельне ножове поранення в шию.

Після цього підозрювана втекла з місця злочину і декілька днів переховувалася в селі у Нікопольському районі. Правоохоронці встановили всі обставини злочину та розшукали підозрювану. Дівчину затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

14 жовтня слідчим за узгодженням з Нікопольською окружною прокуратурою зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченому ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Запасайтесь часом: На залізничному вокзалі в Дніпрі встановлять металодетектор;

Напряму не зустрічався з замовниками: В Дніпрі затримали організатора нелегального виїзду ухилянтів за кордон;

Отримували мільйон щомісяця: у Кривому Розі припинено діяльність наркоугруповання.

2022-10-15 18:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин