Події
Подзвонила, щоб подякувати: в Нікополі до поліції надійшло незвичайне звернення

Подзвонила, щоб подякувати: в Нікополі до поліції надійшло незвичайне звернення

16 жовтня 74-річна місцева мешканка попросила оператора лінії 102 передати слова вдячності двом дільничним офіцерам поліції Миколі Мірошниченко та Владиславу Врещу за їх службу та розкриття злочинів.

Виявилося, що у вересні невідома особа проникла до житла жінки та поцупила її гаджети. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 50-літній раніше неодноразово засуджений за корисливі злочини житель міста. Спільно з оперативниками Нікопольського РУП офіцери викрили причетність фігуранта до 13 фактів крадіжок по всьому місту та навіть одне пограбування, які він вчиняв на протязі вересня та жовтня поточного року.

Серед поцуплених речей: мобільні телефони, чоловічі і жіночі гаманці та сумки з грошима, документи, банківські картки, якими правопорушник розплачувався в магазинах. Загалом останній встиг завдати шкоди потерпілим на загальну суму майже в 35 тисяч гривень.

Наразі більшість викрадених речей та документів повернута власникам. Зокрема і два мобільні телефони жінки поважного віку, яка залишила подяки поліцейським.

24 жовтня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.4 ст.186 (грабіж ) та про 13 злочинів за ч.4 ст.185 (крадіжка ) Кримінального Кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рятувальники Запоріжжя дістали з річки тіло потопельника;

Продавали неіснуючі товари: правоохоронці Запоріжжя повідомили про підозру групі інтернет-шахраїв;

Вдарила знайомого ножем у живіт: правоохоронці Кривого Рогу затримали 26-річну нападницю.

2023-10-26 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин