Події
Пішла з дому після сварки з мамою: На Нікопольщині правоохоронці за кілька годин розшукали 14-річну дівчину

Пішла з дому після сварки з мамою: На Нікопольщині правоохоронці за кілька годин розшукали 14-річну дівчину

Правоохоронці обстежили кожну домівку селища, в якому мешкала зникла, перевірили всіх її знайомих, оглянули зупинки, посадки та знайшли дитину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського РУП.

18 вересня близько 20:30 до ВП№3 Нікопольського районного управління поліції, що в смт.Томаківка, зателефонувала занепокоєна мама неповнолітньої та повідомила, що після сварки з донькою остання пішла з дому та на телефонні дзвінки не відповідає. Правоохоронці відразу розпочали пошуки дитини та через декілька годин її розшукали - дівчина ховалася неподалік місця мешкання.

Ювенальні поліцейські передали неповнолітню матері та провели профілактичну бесіду - раніше таких випадків у родині не було.

Поліція звертається до батьків: пам’ятайте про небезпеку для дітей, особливо в населених пунктах, які постійно перебувають під ворожими обстрілами. Повідомляйте про їх зникнення у найкоротші терміни - це допоможе прискорити встановлення їх місцеперебування та навіть зберегти життя.

Ми не інформуємо громадськість про всі випадки зникнення дітей та самостійно проводимо пошуки, але найголовніше для батьків - своєчасно звертайтеся на лінію 102, як зробила мама 14-річної дівчини.

Читайте також:

Коригував удари по критичній інфраструктурі: у Дніпрі затримано інформатора фсб рф;

В Україні зростуть ціни на цигарки: коли та на скільки;

5 років позбавлення волі за крадіжку велосипеда: у Кривому Розі суд виніс вирок крадію

2023-09-19 17:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин