Події
Кримінал
Облаштувалися на свинофермі: затримані виробники наркотиків з доходом 9 млн грн щомісяця

Облаштувалися на свинофермі: затримані виробники наркотиків з доходом 9 млн грн щомісяця

На Дніпропетровщині затримали трьох чоловіків 26, 27 та 35 років, які на покинутій свинофермі у Нікопольському районі організували виробництво наркотиків у промисловому масштабі. Вони придбали спеціальний промисловий реактор та інше необхідне лабораторне обладнання,  яке використовується для синтезу хімічних сполук. Ця потужність дозволяла виготовляти близько 50 кг психотропної речовини «Альфа-PVP» щомісячно.

Вартість вилучених у наркодилерів речовин становить понад 30 млн грн. Зі своєї оборудки зловмисники мали 9 млн грн. щомісяця.

Готову продукцію фігуранти рекламували через дві наркокрамниці в Інтернеті, а збували виключно гуртовими партіями вагою від одного кілограма.  Відправляли «товар» поштою по території всієї країни, отримуючи розрахунок у криптовалюті.

«Двох членів наркоугруповання затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі вже повідомили їм про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України. Наразі вирішується питання щодо прийняття процесуальних рішень відносно третього члена злочинної групи.

За вчинене зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення строком до 12-ти років із конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

В одному з міст Дніпропетровщини посилять контроль за дотриманням комендантської години: деталі;

У Запоріжжі мешканець Львова обікрав безпорадного чоловіка;

Сховав труп у ямі у дворі: на Дніпропетровщині затримали вбивцю;

2023-03-22 09:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин