Війна в Україні
Нещодавна зіграв весілля: На фронті загинув брат танцюриста з кліпу Лободи – Ілля Грабар з Нікополя

Нещодавна зіграв весілля: На фронті загинув брат танцюриста з кліпу Лободи – Ілля Грабар з Нікополя

Зірка кліпів світлани Лободи і групи «Время и стекло» Назар Грабар, який пішов воювати, повідомив про загибель брата Іллі на фронті. Він також був танцюристом. Брати були дуже близькі і часто виступали разом, записували кумедні ролики в TikTok і, а коли розпочалася повномасштабна війна обидва встали на захист Батьківщини.

«Це мій брат! Це мій герой! Моє натхнення і моя найбільша опора! Він віддав життя за те, що любив. За свою сім'ю, країну, наше майбутнє. Я запам'ятаю тебе таким. Незламним та сильним. Навіть у найстрашніші моменти ти завжди давав мені сили і віру в те, що все буде добре! Я люблю тебе! І завжди любитиму! Герої не вмирають!», – підписав танцюрист-військовий знімок Іллі, зроблений у окопі.

Як повідомляє «Нікополь News», Ілля Грабар народився у с. Капулівка, ріс у Нікополі, а згодом вирушив підкоряти столицю, де досяг успіхів і залишився. А з початком повномасштабної війни приєднався до лав ЗСУ. Брат Іллі, теж нікополець  – відомий танцюрист, зірка кліпів Світлани Лободи та «Время и стекло» Назар Грабар слідом за братом відправився захищати Батьківщину.

Раніше Назар розповідав, що саме завдяки Іллі він вирішив відправитися на фронт. Той зворушив його словами підтримки. Ілля пообіцяв підтримувати новоспеченого воїна.

«Як можна зрозуміти за соцмережами загиблого героя, під час повномасштабної війни він зіграв весілля зі своєю коханою. Урочистість відбулася у серпні. А вже у грудні дівчина стала вдовою», - пише OBOZREVATEL.

Світла і вічна пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

Читайте також: Свої речі упакував в поліетилен: На Закарпатті ухилянт з Дніпропетровщини планував вночі переплисти річку Тиса;

Смертельна ДТП у Кривому Розі: поліція шукає свідків;

2022-12-25 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин