Події
На Дніпропетровщині викликали швидку до фейкового чоловіка з вибуховою травмою

На Дніпропетровщині викликали швидку до фейкового чоловіка з вибуховою травмою

Днями на Нікопольську станцію ЕМД, структурного підрозділу Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшов виклик з приводу вибухової травми у чоловіка невідомого віку у провулку Мирному у Нікополі. Крім того, заявники вказали, що за цією адресою є ще люди під завалами. Про це стало відомо з повідомлення у Facebook.

Телефонувала жінка, яка себе не назвала.

«Негайно було вислано на вказану адресу бригаду ЕМД. Яке ж було здивування працівників бригади, коли виявилося, що такої адреси в місті Нікополі немає, провулок Мирний є, але закінчується він 10-м номером і обстрілів за останні декілька діб там зафіксовано не було. Повідомили про виявлені факти в диспетчерську Нікопольської станції ЕМД. Диспетчери вирішили, на всякий випадок, перевірити ще вулицю Миру, яка також є в м. Нікополі, але і там нумерація будинків по парній стороні закінчується 10-м номером і обстрілів там останнім часом зафіксовано не було. Декілька разів диспетчери намагалися зв’язатися по телефону, який їм передав оператор «102» з заявником, але це виявилося даремною справою – ніхто не відповідав. Перевірили диспетчери по гугл-картах місто Марганець, селища Вишетарасівку та Червоногригорівку, які регулярно піддаються артобстрілам з лівого боку Каховського водосховища, навіть зв’язалися з диспетчерською «103» міста Запоріжжя, але ніде не знайдено потерпілих на провулку Мирному у вказаних населених пунктах.

Хочеться звернутися через соціальні мережі до «жартівників», які дозволяють собі подібні жарти, роблячи фальшиві виклики служб, які працюють в вогнищах, куди прилітають артилерійські снаряди та ракети ворога з одним-єдиним запитанням: «Вам не соромно?» Хоча відповідь і так очевидна – не соромно!!! Хіба може бути соромно людині, яка шукає собі розвагу там, де горе, людська кров, біль та страждання!», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

В одному з закладів Дніпра виявили дві гранати: деталі; 

У Кривому Розі чоловік побив кривдника доньки;

У Верхньодніпровську сталася смертельна ДТП;

2023-01-24 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин