Важливо
Війна в Україні
Голова Нікопольської РВА прокоментував появу у Нікополі листівок «про вибух ядерного реактора»

Голова Нікопольської РВА прокоментував появу у Нікополі листівок «про вибух ядерного реактора»

Голова Нікопольскої РВА Євген Євтушенко прокоментував появу у Нікополі фейкових листівок щодо «обстрілів Запорізької АЕС та дій у разі вибуху ядерного реактора».

За його словами, на таких папірцях про небезпеку допущено багато помилок. Крім того, у них йдеться про те, що «під час ядерного вибуху голову потрібно обмотати рушником». Він підкреслив, що офіційні органи таким чином ніколи не інформують населення і не надають подібних «рекомендацій».

 

«Хто таким чином може попереджати людей? Місцева влада? Районна влада? ДСНС? Енергоатом? Офіційні заклади та установи користуються офіційними каналами сповіщення громадян та мають відповідних речників.

Ви уявляєте, що будь-яка державна установа буде повідомляти людей про важливі події шляхом розкидання листівок на вулицях міста? Окремо, звертаю вашу увагу на граматичні помилки та кострубатість. Так пише людина, яка не знає елементарних слів та правил побудови речень в українській мові», - написав Євтушенко.

«Вкид» вигідний військам Росії, які знаходяться на протилежному боці водосховища. Листівки не що інше як спроба посилити паніку серед місцевого населення.Тому на них ніяк реагувати не треба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Покрові чоловік вистрілив з РПГ у відділення поліції;

На Дніпропетровщині затримали наркодилерів: поліцейського намагалися підкупити за 60 000 грн щомісячно;

До 3-х років позбавлення волі: у Новомосковському районі 43-річний чоловік вирощував коноплю;

 

2022-08-10 20:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин